Groothandel

Algemene voorwaarden

Er is geen minimale besteleenheid per soort. De minimale besteleenheid is 50 kg aan kleinverpakkingen. Bij bestellingen onder de 50 kg, brengen wij (extra) verzendkosten in rekening. Afhalen van de bestelling in Foxhol is gratis.

Al onze standaardproducten zijn op (beperkte) voorraad beschikbaar. Wanneer producten niet leverbaar zijn, ziet u dit op de pakbon.

Voor grotere en/of speciale hoeveelheden vragen wij u rekening te houden met een levertijd van minstens 3 weken. Wij zijn hierbij afhankelijk van de productieplanning. Uiteraard kunt u in noodgevallen altijd een beroep op ons doen en zullen wij proberen de levering (geheel of gedeeltelijk) te versnellen.

Wanneer naar verwachting uw afname grotere hoeveelheden betreft, bieden wij u graag een offerte op maat aan. Alle geoffreerde prijzen zijn inclusief verpakking, exclusief BTW (9%) en worden normaal gesproken op het afleveradres geleverd. In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt eerder aangeboden prijzen, door onvoorziene veranderingen, aan te passen. Uiteraard brengen we u in dat geval, zo spoedig mogelijke  van de wijziging op de hoogte.

Mocht u besluiten om producten van Mulder Pot – Kropswolde te gaan verkopen, zullen wij u vermelden bij onze verkooppunten in onze webshop.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00